a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii mireasa  > Alegerea rochiei de mireasa

Alegerea rochiei de mireasa

Rochii de mireasa Sadrini Style

Stim cu totii cat de complicata este alegerea rochiei de mireasa. Cum ar trebui facuta aceasta si mai ales cand, urmeaza sa detaliem in aceasta postare.

Inca de mici fetele se viseaza mirese, de cele mai multe ori rochia este una tip printesa, cu o poala imensa, de un alb imaculat si cu umerii goi. Exact, ati ghicit, in genul rochiei Cenusaresei cu povestea careia am crescut cu totii.

Odata cu trecerea timpului preferintele pentru rochia de mireasa se schimba iar in functie de forma corpului si de trend miresele aleg alte modele de rochii.

Sfatul nostru ar fi sa alegeti rochia in functie de emotia pe care o simtiti atunci cand o imbracati. Daca va dau lacrimile cand va vedeti in oglinda, e un semn clar ca aceea este rochia de mireasa ideala.

In cazul in care emotia nu apare, atunci ar trebui sa alegeti o rochie potrivita trupului vostru, care sa va scoata in evidenta atuurile si sa va umbreasca defectele. Rochia de mireasa tip sirena se potriveste unei mirese inalte si nicidecum unei mirese scunde si voluptoase. Pentru miresele proeminente recomandam rochiile de mireasa tip A, care va scoate talia si bustul in evidenta. Tipul printesa se potriveste in general majoritatii trupurilor, exceptand cele foarte proeminente, deoarece va va face sa pareti si mai mare.

Cert este ca indiferent de forma corpului in magazinele noastre Sadrini Style veti gasi un model care sa va scoata in evidenta calitatile si in care sa va simtiti frumoasa. Pana la urma, acesta este factorul cheie pentru ca nunta sa decurga bine! O mireasa multumita de felul in care arata radiaza iar lucrul acesta se vede atat in atitudine cat si in fotografii.

Achizitionarea rochiei de mireasa

Cautatul rochiei de mireasa ar trebui sa inceapa cu 6 luni inaintea evenimentului iar achizitionarea ei depinde de preferintele voastre. Daca optati pentru o rochie facuta pe comanda trebuie sa stiti ca realizarea ei dureaza si atunci ar trebui sa o comandati cu minim 3 luni inainte, in functie de data nuntii.

Vizitand magazinele noastre Sadrini Style veti beneficia si de consilierea potrivita, lucru ce va face alegerea rochiei mult mai usoara!


Sadrini Style

Indiferent ca a fost vorba despre rochii de mireasa, rochii de seara, de ocazie, de nasa sau orice tip de eveniment noi, Sadrini Style am tinut pas cu moda si am evoluat de la an la an pentru ca clientele noastre sa fie multumite de calitatea rochiilor cat si a materialelor.

No Comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.