a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Follow Us
Rochii mireasa Sadrinistyle > Despre rochii mireasa Sadrinistyle

Despre Rochii de MIreasa Sadrinistyle

Rochiile de mireasa create de Sadrini Style.

Povestea creatiei noastre, povestea nunti voastre! 

Contact Us

Rochie de mireasa Sadrini Style

Rochie de mireasa

ROCHIILE DE MIREASA

      Fiecare nunta trebuie sa fie o poveste, in care actorii principali sunt mirele si mireasa. O poveste de dragoste, care trebuie sa ramana imortalizata in memoria cuplului ca unul dintre cele mai fericite momente ale vietii. Si pentru ca acest obiectiv sa fie atins, totul trebuie sa fie perfect. Exista multe aspecte care trebuie puse la punct pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate. Organizarea unei nunti este o operatiune extrem de laborioasa, care trebuie abordata cu multa rabdare si luciditate. 

      Fiecare viitoare mireasa isi imagineaza momentul in care se va casatori intr-un anume fel si isi doreste ca lucrurile sa se petreaca intocmai. Si, in toata agitatia legata de punerea la punct a detaliilor pentru nunta, aspectul cel mai important pentru ea este legat de rochia pe care o va purta, pe care si-o doreste sa fie exact asa cum si-a imaginat-o mereu.

      Ore si ore sunt dedicate cautarii si alegerii rochiei de mireasa. Nimic din ceea ce priveste aspectul miresei in importanta zi a casatoriei nu trebuie lasat la voia intamplarii. Majoritatea mireselor prefera culoarea alba, deoarece aceasta simbolizeaza puritatea sufletului. Dar nu este obligatoriu ca orice mireasa sa poarte alb. Optiunile sunt deschise pentru fiecare si in aceasta privinta.

      Chiar daca ar fi sa ne gandim numai la culoarea alb, exista mai mult de 200 de nuante ale acestei culori, astfel ca, pentru a o gasi pe cea mai potrivita culorii tenului celei care o va purta, este nevoie de ceva cunostinte despre acest subiect. Astfel, viitoarele mirese trebuie sa stie ca, pentru tenul deschis la culoare, se potrivesc nuante de alb - fildes sau alb - galbui, pentru tenul mai rozaliu nuantele de alb spre crem sunt cele mai potrivite, iar pentru tenul inchis la culoare este perfecta nuanta alb-champagne. Pentru ca mireasa sa arate impecabil, rochia trebuie sa-i vina ca turnata. Tendintele in ceea ce priveste rochiile de mireasa sunt in continua schimbare. De aceea, de la an la an, preocuparile viitoarelor mirese sunt legate nu doar de modul in care trebuie sa arate rochia, dar si de materialul din care va fi confectionata, de detaliile care se vor aplica, de accesorii, etc. Oare alegerea sa se indrepte catre o rochie de mireasa din dantela sau din matase, cu sau fara aplicatii, mai mult sau mai putin sclipitoare, cu sau fara maneci, cu decolteu mai adanc sau dimpotriva, la baza gatului, etc. ? 

      Materialele din care este confectionata rochai de mireasa influenteaza foarte mult aspectul general al acesteia. Unele materiale, precum satinul, sunt potrivite pentru a oferi suport si structura rochiei, in vreme ce altele, ca de exemplu organza sau tulul, au rolul de a conferi un aspect romantic, atat de potrivit nuntilor. Si modul in care se comporta un material pe masura ce este purtat, este foarte important in alegerea rochiei pe care o va imbraca mireasa. In general, este vorba de o zi si o noapte, de aceea este nevoie ca materialele alese sa isi pastreze aspectul proaspat cat mai mult timp.

      Toate aceste aspecte tin nu doar de preferintele mireselor, ci si de evolutiile modei din acest domeniu. Trendul este intr-o continua miscare, iar alegerea se poate dovedi destul de dificila.

      Tocmai pentru a face din alegerea rochiei pentru momentul in care veti spune « DA », o intreprindere cat mai lipsita de stress, ne dorim sa va punem la dispozitie modele cat mai variate, potrivite pentru orice tip de silueta, din materialele cele mai potrivite, in culorile care va avantajeaza cel mai mult.

      Va stam la dispozitie inclusiv cu servicii de consiliere, pentru alegerea rochiei de mireasa perfecte !

Loading...
%d bloggers like this: