a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii mireasa  > Rochie mireasa 2015 Sadrinistyle prezentare

Rochie mireasa 2015 Sadrinistyle prezentare

Prezentare rochie de mireasa 2015 Sadrinistyle

Va oferim o prezentare a rochiei de mireasa din colectia speciale 2015 model M15-13.

Rochia de mireasa a fost creata pe stilul grecesc din dorinta de a va transforma in adevarate zeite in ziua nuntii voastre. Vederea rochiei te transpune intr-o alta epoca, intruchipand frumusetea zeitei Afrodita.
Unul dintre avantajele acestei frumoase rochii de mireasa este faptul ca este usoara, oferindu-va libertate deplina de miscare. Pentru realizarea ei, s-au folosit materiale usoare precum voal si tafta in care va veti simti foarte bine, fiind vorba despre materiale moi si foarte comfortabile.
Decolteul rochiei de mireasa avantajeaza atat femeile cu bust mare cat si cele cu bust mic, voalul de deasupra, avand rolul de a da volum iar accesoriile atasate va vor scoate talia subtire in evidenta.
Croita in stil A-line, rochia nu necesita cercuri, cazand in mod natural si frumos pe corpul dumneavoastra.
In clipa realizarii acestui videoclip de prezentare s-a folosit un voal simplu, lung de 5 metri insa se pot comanda si alte tipuri de voal, cu broderie sau nu, de lungimi diferite.
Sadrini Style recomanda aceasta rochie tuturor domnisoarelor garantand 100% calitatea materialelor si gradul de comfort!

Sadrini Style

Indiferent ca a fost vorba despre rochii de mireasa, rochii de seara, de ocazie, de nasa sau orice tip de eveniment noi, Sadrini Style am tinut pas cu moda si am evoluat de la an la an pentru ca clientele noastre sa fie multumite de calitatea rochiilor cat si a materialelor.

No Comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.