a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii de mireasa Deva

ROCHII DE MIREASA SADRINI STYLE – PENTRU O MIREASA CARE SE RESPECTA

Daca esti din Deva si cauti rochia de mireasa perfecta pentru ziua nuntii tale, te invitam la magazinul nostru de rochii de mireasa din orasul tau!

Toate doamnele si domnisoarele isi doresc o nunta ca in povesti si implicit o rochie de mireasa ca de printesa. Pentru a va putea gasi rochia ideala va invitam la magazinul Sadrini Style din Deva, unde va asteapta noile colectii de rochii de mireasa, special create pentru dumneavoastra. Personalul nostru calificat si prietenos va sta la dispozitie cu sfaturi si informatii atat despre calitatea produselor noastre cat si despre rochia de mireasa care v-ar sta cel mai bine!
Rochiile de mireasa Sadrini Style sunt create la Drobeta Turnu Severin si la Craiova de catre croitoresele noastre calificate si cu vasta experienta in domeniu. Deoarece dorim sa onoram comenzile cat mai repede cu putinta, avem mai multa forta de munca si o colaborare foarte buna intre personalul nostru.
Sadrini Style- frumusete, calitate si comfort la preturi accesibile pentru orice mireasa!
Va asiguram ca odata intrate in magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style din Deva, veti gasi rochia ideala la un pret accesibil, raportul calitate-pret sa se merite in totalitate!
Rochiile de mireasa Sadrini Style sunt special create pentru a va face mai frumoase si mai increzatoare, iar materialele de foarte buna calitate pe care le folosim pentru crearea rochiilor de mireasa va vor da o buna stare si comfort.

Adresa Magazin:
Adresa: B-dul Iuliu Maniu, Bl.J
Mobil: 0745 041 204
Fix: 0254 223 080