a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii de mireasa Baia Mare
Magazin cu rochii de mireasa si ocazie in Baia Mare

   Daca sunteti din Baia Mare si cautati rochia de mireasa dorita sau rochie pentru o seara perfecta va invitam la magazinul nostru care va va surprinde cu multe modele unice.

   Daca locuiti in Baia Mare sau in imprejurimi si cautati o rochie de mireasa sau de seara frumoasa, dar in acelasi timp si accesibila? Sadrini Style vine in ajutorul dumneavoastra, deschizand un nou magazin de rochii de mireasa chiar in apropierea centrului!
Rochiile de mireasa Sadrini Style sunt create atat la Craiova cat si la Drobeta Turnu Severin, pentru a putea onora comenzile intr-un timp cat mai scurt.
Colaborarea dintre personalul Sadrini Style este una foarte buna, astfel incat comenzile sa curga de la sine fara probleme sau plangeri.
   CERETI SFATUL PERSONALULUI NOSTRU DIN MAGAZINUL SADRINI STYLE DIN Baia Mare
La proba unei rochii de mireasa au un rol foarte important parerile celorlalti, dar mai ales ale profesionistilor. De aceea, personalul nostru din magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style este foarte bine pregatit, ajutandu-va in gasirea rochiei de mireasa perfecte!
   Va sfatuim de asemenea, ca atunci cand veniti pentru o proba de rochie de mireasa sa fiti acompaniate si de prietene apropiate sau familie, deoarece momentul este unul important si trebuie tratat ca atare!
Sadrini Style va asteapta oricand la magazinul de rochii de mireasa din Baia Mare pentru a va ajuta in gasirea rochiei care sa va faca ziua marelui eveniment mai frumoasa si sa va dea incredere in dumneavoastra!

Adresa Magazin:
Magazin Baia Mare
B-dul. București nr.11/12,
Tel: 0262 250 022 / 0748 788 510