a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii de mireasa Galati

Magazin cu rochii de mireasa si ocazie in Galati

Daca sunteti din Galati si cautati o rochie de mireasa superba, care sa va vina perfect, sau o rochie de seara va invitam la magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style din orasul dumneavoastra!
Locuiti in Galati sau in imprejurimi si cautati o rochie de mireasa frumoasa dar in acelasi timp si accesibila? Sadrini Style vine in ajutorul dumneavoastra, deschizand un nou magazin de rochii de mireasa chiar in Galati!
Rochiile de mireasa Sadrini Style sunt create atat la Craiova cat si la Drobeta Turnu Severin, pentru a putea onora comenzile intr-un timp cat mai scurt.
Colaborarea dintre personalul Sadrini Style este una foarte buna, astfel incat comenzile sa curga de la sine fara probleme sau plangeri.
Cereti sfatul personalului nostru din magazinul Sadrini Style din Galati
La proba unei rochii de mireasa au un rol foarte important parerile celorlalti, dar mai ales ale profesionistilor. De aceea, personalul nostru din magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style este foarte bine pregatit, ajutandu-va in gasirea rochiei de mireasa perfecte!
Va sfatuim de asemenea, ca atunci cand veniti pentru o proba de rochie de mireasa sa fiti acompaniate si de prietene apropiate sau familie, deoarece momentul este unul important si trebuie tratat ca atare!
Sadrini Style va asteapta oricand la magazinul de rochii de mireasa din Galati pentru a va ajuta in gasirea rochiei care sa va faca ziua marelui eveniment mai frumoasa si sa va dea incredere in dumneavoastra!

Adresa noastra este:>
Oras Galati,
Str. Nicolae Bălcescu, nr.12
Tel: 0236 470 044

Locatie Rochii de mireasa in Galati


View Larger Map