a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii de mireasa Craiova

ROCHII DE MIREASA SADRINI STYLE – PENTRU O MIREASA CARE SE RESPECTA

Rochii de mireasă Sadrini Style – împlinesc frumusețea oricărei mirese

Lăsați deoparte toate grijile! Vă invităm la magazinul Sadrini Style din Craiova!

Rochiile de mireasă Sadrini Style sunt exact aliatul vestimentar de care aveți nevoie în ”cea mai importantă” zi a vieții dumneavoastră.

Rochiile de mireasă Sadrini Style fac din orice femeie o mireasă strălucitoare pentru că sunt croite cu talent de către croitoresele experimentate ale Casei de Modă Sadrini Style.

Frumusețe, calitate și confort! Sunt cele trei norme pe care toate rochiile Sadrini Style le respectă: frumusețea armoniei dintre rochie și silueta miresei, calitatea supremă a materialului folosit și confortul extraordinar la purtat care contribuie la buna dispoziție a miresei.

Vă așteptăm în magazinul Sadrini Style din Craiova. Este imposibil să nu găsiți la noi rochia de mireasă perfectă pentru dumneavoastră. Și chiar dacă poate părea nerelevant față de importanța momentului, vă garantăm prețuri real-accesibile.

Și încă ceva! Ne mișcăm repede după ce primim comanda, astfel încât clientela noastră să poată beneficia de timpul necesar eventualelor ”reglaje fine” la croitorie.

Magazinul Sadrini Style din Craiova are în ofertă și rochii de ocazie, rochii de seară și rochii de nașe într-o largă gamă de modele.

SADRINI STYLE! Mai mult decât o rochie! ÎNTOTDEAUNA O SENZAȚIE!

Ne-am mutat online
tel: 0752 564 705

Locatie Rochii de mireasa in Sibiu

In curand…..