a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii de mireasa Pitesti

Magazin cu rochii de mireasa si ocazie in Pitesti

   Daca sunteti din Pitesti si cautati o rochie de mireasa superba, care sa va vina perfect, sau o rochie de ocazie va invitam la magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style din orasul dumneavoastra!
   Daca esti din Pitesti sau din imprejurimi si cauti o rochie de mireasa frumoasa dar in acelasi timp si accesibila? Sadrini Style vine in ajutorul dumneavoastra, deschizand un nou magazin de rochii de mireasa chiar in Pitesti!
   Rochiile de mireasa Sadrini Style sunt create atat la Craiova cat si la Drobeta Turnu Severin, pentru a putea onora comenzile intr-un timp cat mai scurt.
   Colaborarea dintre personalul Sadrini Style este una foarte buna, astfel incat comenzile sa curga de la sine fara probleme sau plangeri.
   Cereti sfatul personalului nostru din magazinul Sadrini Style din Pitesti
   La proba unei rochii de mireasa au un rol foarte important parerile celorlalti, dar mai ales ale profesionistilor. De aceea, personalul nostru din magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style este foarte bine pregatit, ajutandu-va in gasirea rochiei de mireasa perfecte!
   Va sfatuim de asemenea, ca atunci cand veniti pentru o proba de rochie de mireasa sa fiti acompaniate si de prietene apropiate sau familie, deoarece momentul este unul important si trebuie tratat ca atare!
   Sadrini Style va asteapta oricand la magazinul de rochii de mireasa din Pitesti pentru a va ajuta in gasirea rochiei care sa va faca ziua marelui eveniment mai frumoasa si sa va dea incredere in dumneavoastra!

Adresa noastra este:
Oras Pitesti,
Str. Maior Sontu, bl.b6A
Tel: 0787 597 709 / 0248 211 272