a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii de mireasa Buzau

Magazin cu rochii de mireasa si ocazie in Buzau

Daca sunteti din Buzau si cautati o rochie de mireasa superba, care sa va vina perfect, va invitam la magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style din orasul dumneavoastra!
Locuiti in Buzau sau in imprejurimi si cautati o rochie de mireasa frumoasa dar in acelasi timp si accesibila? Sadrini Style vine in ajutorul dumneavoastra, deschizand un nou magazin de rochii de mireasa chiar in Buzau!
Rochiile de mireasa Sadrini Style sunt create atat la Craiova cat si la Drobeta Turnu Severin, pentru a putea onora comenzile intr-un timp cat mai scurt.
Colaborarea dintre personalul Sadrini Style este una foarte buna, astfel incat comenzile sa curga de la sine fara probleme sau plangeri.
Cereti sfatul personalului nostru din magazinul Sadrini Style din Buzau.
La proba unei rochii de mireasa au un rol foarte important parerile celorlalti, dar mai ales ale profesionistilor. De aceea, personalul nostru din magazinul de rochii de mireasa Sadrini Style este foarte bine pregatit, ajutandu-va in gasirea rochiei de mireasa perfecte!
Va sfatuim de asemenea, ca atunci cand veniti pentru o proba de rochie de mireasa sa fiti acompaniate si de prietene apropiate sau familie, deoarece momentul este unul important si trebuie tratat ca atare!
Sadrini Style va asteapta oricand la magazinul de rochii de mireasa din Buzau pentru a va ajuta in gasirea rochiei care sa va faca ziua marelui eveniment mai frumoasa si sa va dea incredere in dumneavoastra!

Pentru a face o programare nu ezitati de a ne contacta la numarul 0764 463 404

Adresa noastra este:
Oras Buzau,
Str. Unirii, bl. 9D, Parter, ap.2
Cod postal: 120267
Tel: 0764 463 404