a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii mireasa  > Rochii mireasa Drobeta Turnu Severin

Rochii mireasa Drobeta Turnu Severin

Rochii de mireasa Sadrinistyle se pot gasi si in orasul Drobeta Turnu Severin pe str. Numa Pompiliu, nr.33.
Pentru miresele care locuiesc in Drobeta Turnu Severin sau in imprejurimile orasului, sunt invitate cu cea mai mare placere in magazinul nostru pentru a proba si gasi rochia potrivita.
In magazinele sadrini style, rochiile de mireasa, ocazie sau seara se pot proba fara programare.

Rochie de mireasa

Rochia de mireasa sau ocazie cumparata de la magazinul nostru propriu din Drobeta Turnu Severin se poate face pe comanda sau se poate cumpara direct din magazin daca se afla pe stoc.

Va asteptam la magazinul nostru din Drobeta Turnu Severin

Sadrini Style

Indiferent ca a fost vorba despre rochii de mireasa, rochii de seara, de ocazie, de nasa sau orice tip de eveniment noi, Sadrini Style am tinut pas cu moda si am evoluat de la an la an pentru ca clientele noastre sa fie multumite de calitatea rochiilor cat si a materialelor.

Comments:

 • florentina papava

  7th May 2015 at 11:46 am

  Buna ziua, am vazut pe siteul dvs mai multe modele. Itrebarea mea este daca aveti aceste modele si in Severin? Aveti modelul D15-04? si inca ceva, as vrea rochia pe culoarea crem si vreau inca ceva la ea, adaugat ceva negru, nu stiu exact ce si unde, ca nu ma pricep. si de aceea ma intereseaza parerea dvs. Motivul nuntii va fi in crem cu negru, sala , rochiile domnisoarelor de onoare, buchetul meu de mireasa si mai multe, Deci pt mine e f importatnt sa fie si rochia asa , crem cu ceva nergru, discret si de bun gust. Daca la asta nu se poate adauga nimic negru poate imi recomnadati dvs alte modele ce merg modificate. Va multumesc!

 • cristina

  14th March 2016 at 9:23 am

  Buna ziua am si eu o intrebare in mai fac nunta si ma intereseaza daca avetu toate magazinele de mireasa sambata deschise ca eu de abe sambata ajung acasa.

 • roxana

  27th March 2016 at 8:41 am

  Buna ziua putet spune ce pret are rokia de mireasa numarul 15 49

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.