a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii de seara Cluj Napoca  > Reduceri speciale rochii de mireasa

Reduceri speciale rochii de mireasa

Reduceri de pana la 50% la rochiile de mireasa Sadrini Style

Ca in fiecare an, Sadrini Style v-a pregatit o noua mare surpriza. Ne-am gandit la un cadou pentru toate clientele noastre si de aceea am hotarat scaderea preturilor pentru rochiile de mireasa cu pana la 50%.
Nu mai stati pe ganduri si alegeti rochia ideala de pe site-ul nostru si o puteti achizitiona la pret redus! De aceasta data am redus colectiile anterioare anului 2015 cu 50%. Da, ati inteles bine, va puteti achizitiona rochia de mireasa la doar jumatate de pret.

Cum puteti beneficia de reducerile Sadrini Style?

Ce trebuie sa faceti? Este foarte simplu: vizitati site-ul nostru www.sadrinistyle.re si alegeti-va rochia de mireasa preferata. Contactati-ne sau deplasati-va la cel mai apropiat magazin propriu Sadrini Style, iar daca alegerea dumneavoastra se afla inca pe stoc, o puteti cumpara la doar jumatate de pret. Daca nu sunteti un fan al mediului virtual, va asteptam direct in magazine unde angajatele noastre va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii. Atentie insa, reducerile nu se aplica noii colectii, ci doar colectiilor de rochii de mireasa anterioare anului 2015.

Rochii de mireasa colectia 2017

Profitam de ocazie pentru a anunta lansarea noii colectii de rochii de mireasa Sadrini Style. Am realizat un numar mare de modele frumoase, capabile sa va transforme in adevarate printese in ziua nuntii. Calitatea este aceeasi cu care v-am obisnuit deja, poate chiar mai buna iar modelele sunt minunate. Nu vom dezvalui prea multe, dorim sa mentinem misterul pana la momentul lansarii. Urmariti-ne pe facebook, pentru a afla primele data lansarii noii colectii de rochii de mireasa Sadrini Style 2017.

 

Alte articole care ar trebui citite:

Rochii de mireasa si ocazie reduse

Sadrini Style

Indiferent ca a fost vorba despre rochii de mireasa, rochii de seara, de ocazie, de nasa sau orice tip de eveniment noi, Sadrini Style am tinut pas cu moda si am evoluat de la an la an pentru ca clientele noastre sa fie multumite de calitatea rochiilor cat si a materialelor.

No Comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.