a
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae vel a sodales ac lectus.
Instagram Feed
Urmareste-ne
Rochii mireasa Sadrinistyle > Rochii mireasa  > Iepurașul eleganței relaxate
easter wedding dresses sadrinistyle

Iepurașul eleganței relaxate

Ar fi o împietate ca bucuria Învierii Mântuitorului să nu se regăsească în fiecare clipă trăită în magicele zile de Sărbătoare. Vă puteți relaxa! Nu aveți nimic de făcut, planificat, negociat. Rutina de fiecare zi se dizolvă în timpul liber general, îndepărtând pe moment hărțuiala target-urilor și deadline-urilor.
Da, da, știu că pe ici, pe colo, mai e câte ceva de făcut. De exemplu, pur și simplu nu poate fi evitată mica grijă a alegerii vestimentare care să îmbrățișeze cel mai plăcut emoția sărbătorii din dumneavoastră!

Întrebarea rămâne: ce purtăm de Paști?

Dacă citim în vechile cronici aflăm că cei care se botezau în timpul slujbei de Paști purtau veșminte albe pe care le purtau timp de o săptămână ca să-și arate atașamentul față de noua viață de creștin. Din această tradiție perpetuată mai bine de 1000 de ani, a ajuns până la noi învățătura care spune că de Paște purtăm haine noi.
Și pentru că laicul și bisericescul se împletesc perfect la români de Paști, și vestimentațiile recomandate în această sărbătoare trec de la genericele tocuri mici la impozantele tocuri cui.
Dacă nu uităm că Paștele este totuși o sărbătoare creștină, este recomandat ca la biserică să mergem pe cartea sobrietății. Să fim îmbrăcate fără excentricități, comod, dar nu sport. O ținută casual în culori temperate, liberă de elemente ostentative este bine venită. O pereche de balerini sau pantofi cu toc mic ar fi încălțămintea ideală. Iar dacă Noaptea de Înviere tinde să fie ploioasă, din vestimentație nu poate lipsi trench-ul.
Cu totul altfel stau lucrurile dacă decideți să petreceți seara la un restaurant cu partenerul sau între prieteni. În acest caz, eleganța este cuvântul de ordine. Prima eligibilă ar fi o rochie neagră de cocktail sau de seară asortată la o pereche de pantofi sau de sandale cu toc înalt și un plic elegant. Se poate merge și pe alte culori de rochie, cu condiția ca acestea să nu fie prea țipătoare. E recomandat să calibrăm culorile și, de ce nu?, deschiderea decolteului având în vedere permanent și solemnitatea religioasă a momentului. Și odată ce totul este bine potrivit, tot ce vă mai așteaptă este o petrecere reconfortantă.
Există însă și o variantă rustică a Paștelui! Dacă vremea nu are nimic împotrivă, o ieșire la iarbă verde cu familia și prietenii este cadrul perfect pentru consumul de cozonac în siajul ouălor roșii și a grătarelor. Aici rețeta vestimentară are ca ingrediente o pereche de blugi, un tricou cu mesaj ghiduș și, dacă e răcoare, o jachetă tricotată.
Firește, multe dintre dumneavoastră aveți deja în garderobă, din anii trecuți, ținute potrivite pentru petrecerea Paștelui. Încercați însă să vă imaginați cum ar fi să sărbătoriți Învierea din acest an cu o toaletă ”ganz neue” care să vă îmbrățișeze complice cu izul acela inconfundabil al inaugurărilor vestimentare. Nu vi s-ar părea că s-ar asorta perfect cu Învierea Mântuitorului și timpul cel mai proaspăt al primăverii?

Sărbători fericite!

Sadrini Style

Indiferent ca a fost vorba despre rochii de mireasa, rochii de seara, de ocazie, de nasa sau orice tip de eveniment noi, Sadrini Style am tinut pas cu moda si am evoluat de la an la an pentru ca clientele noastre sa fie multumite de calitatea rochiilor cat si a materialelor.

No Comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.